Over Ons

Waarom Stobben & Frezen

Al meer dan 20 jaar ervaring in de boomverzorging & groenvoorziening!

Ons bedrijf, stobben-frezen.nl is sinds 2014 volledig gespecialiseerd in het weghalen van boomstronken. Voorheen waren wij al 20 jaar actief als de Labije Boomverzorging, waar wij zo goed als alles op het gebied van bomen deden

In deze periode merkten we dat er veel vraag is naar het verwijderen van boomstronken op een goede, snelle en veilige manier waarbij ook nog eens weinig schade aan de tuin aangericht wordt.

We werken snel, grondig, en voeren het werk uit voor een nette prijs. We beschikken over de beste machines om boomstronken en wortels te verwijderen. Geen boomstronk is te groot, en bijna alle stronken kunnen we bereiken.

We leveren goede service en zorgen altijd dat het werk netjes opgeleverd wordt. We werken meestal voor een vaste prijs, indien u de prijs op basis van de gemaakte tijd wil laten bepalen, is dat uiteraard ook mogelijk.

Meestal voeren we meerdere opdrachten op een dag uit. Deze worden logistiek gecombineerd, zodat wij de voorrijkosten laag kunnen houden en overal in Nederland dezelfde nette tarieven aan kunnen bieden.

Bij ons bedrijf staan veiligheid, plezier, goed en gezond werken altijd voorop en houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu. Onze machines en auto’s gebruiken bijvoorbeeld fossielvrije HVO “renewable” diesel

Wij bieden onze diensten aan particulieren en bedrijven werkzaam in o.a. boomverzorging, hovenierssector, infra, bouw en gemeenten. Ons werkgebied is Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg.

Onze kracht

Waarom Stobben & Frezen

Wat maakt Stobben & Frezen dé partner op het gebied van boomverzorging en groenvoorziening? Je leest het hieronder.

Wij zijn erg goed in het weghalen van boomstammen, vinden het leuk werk om te doen, en het geeft ons grote genoegdoening om onze klanten met bij dit probleem te helpen. Vandaar dat wij ons zijn gaan specialiseren in stobbenfrezen.

Wij werken voor vaste prijs. Duurt de klus langer dan verwacht, dan zullen wij daar geen extra kosten voor rekenen. Indien u de prijs op basis van de gemaakte tijd wil laten bepalen, is dat uiteraard ook mogelijk. Meestal voeren we meerdere opdrachten op een dag uit. Deze worden logistiek gecombineerd, zodat wij de voorrijkosten laag kunnen houden en overal in Nederland dezelfde nette tarieven aan kunnen bieden.

We leveren goede service. We geven gratis advies, zorgen dat ons werk netjes wordt afgeleverd, en mocht het gebeuren dat u ergens niet over tevreden bent, dan komen wij gratis terug.

Wij bieden onze diensten aan particulieren en bedrijven werkzaam in o.a boomverzorging, hovenierssector, bouwsector en gemeenten. Ons werkgebied is Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg.

We werken snel, grondig, en doen ons werk voor een nette prijs. We beschikken over de beste machines die alle soorten bomen en wortels weg kunnen halen. Geen boomstam is te groot, en bijna geen ruimte is onmogelijk voor ons om te bereiken.

Bij ons als VCA-gecertificeerd bedrijf, staan veiligheid, gezond gezond werken altijd voorop en nemen we de milieuregels in acht. Uiteraard hebben we ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.