Onze Machines

Ons Materiaal

Professionele Machines

Wij verwijderen boomstronken en boomwortels met een zogeheten stobbenfrees. Dit is een krachtige machine die met een freeswiel met harde bijbels de stronk en wortels weg feest. In andere woorden, het freeswiel maalt zich door de stobbe, wortels en aarde.

Dit tot maximaal 50 centimeter onder de grond. Tijdens het frezen wordt het hout verpulverd tot kleine snippers die vervolgens vanzelf in de aarde zullen verteren.

Het verwijderen van boomstronken en wortels met een stobbenfrees heeft vele voordelen. Het is niet alleen de snelste manier, ook is dit vaak het goedkoopst en wordt er de minste schade aangericht in uw tuin. Het uitgraven van de boomstam is niet nodig, we frezen diep genoeg zodat u hierna op de plek bestrating kan leggen, beplanting kunt plaatsen, of zelfs een boom kunt planten.

Wij beschikken over zeer krachtige professionele machines die elke boomstronk of struik weg kunnen halen. Ook het formaat van de boomstammen is geen probleem voor ons – geen boomstam is voor ons te groot. Wij kunnen de meeste plekken bereiken, onze machines zijn compact en  zeer mobiel. Is uw tuin alleen te betreden vanuit uw huis? Dit is vaak geen probleem omdat we ook een machine hebben waarmee we door uw woning kunnen rijden.

In Actie

Onze vakmensen aan het werk