Stobben & Frezen

Snel en efficiënt een boom laten verwijderen?

Heeft u een boom of een boomstronk in uw tuin die een doorn in het oog is? Of wilt u ruimte in de tuin maken voor een terras of een aanbouw? Dan staat Stobben Frezen voor u klaar! Wij verwijderen bomen, boomstronken en boomwortels in een mum van tijd voor een eerlijke prijs. We werken veilig, grondig en bovendien snel.

Of u nu een grote boom of een kleine boom wilt laten verwijderen: Stobben Frezen heeft de juiste materialen in huis voor de klus. Onze kleinste stobbenfrees is 70 centimeter breed en kan dus met gemak door een deur of een poort. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Onze Kracht

De kracht van Stobben Frezen

Stobben Frezen is al meer dan 20 jaar dé expert op het gebied van boomverzorging en groenvoorziening. We werken bijna door heel Nederland voor zowel particulieren, gemeenten en bedrijven. Met onze ervaring en onze materialen is geen boomstronk ons te groot. Een boom laten verwijderen of een boomstronk weg laten halen? Het is geen probleem voor Stobben Frezen.

Stobben Frezen werkt met ervaren professionals om elke klant van de best mogelijke service te voorzien. We werken snel, grondig, efficiënt en bovendien voor een eerlijke prijs. Onze werkwijze is geheel transparant: we houden ons aan de gemaakte afspraken en de vooraf afgesproken prijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent met Stobben Frezen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u snel een boom laten verwijderen uit uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag alles over onze diensten en machines. Bovendien kunnen we vrijblijvend een offerte opstellen voor uw klus. We zijn snel beschikbaar en we staan u graag te woord.

Onze Werkzaamheden

Boomstronk laten verwijderen

Wilt u een boom laten verwijderen uit uw tuin? Of heeft u een boomstronk met boomwortels die voor overlast zorgen? Dan hebben wij alles in huis om u te helpen. Wij weten precies welke technieken en welke machines er moeten worden ingezet voor het effectief verwijderen van bomen en boomstronken.

Stobben Frezen beschikt over diverse krachtige en compacte machines die zo goed als alle stobben weg kunnen halen. Onze kleinste stobbenfrees is slechts 70 centimeter breed en is dus eenvoudig te gebruiken in elke achtertuin. Onze stronkenfree freest boomstronken tot kleine houtsnippers die vervolgens eenvoudig afgevoerd kunnen worden of kunnen worden hergebruikt in uw tuin.

Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij elke boom en elke boomstronk op de goedkoopste en meest veilige manier verwijderen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw terrein. We laten uw tuin altijd netjes achter.

PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP​

Onze stobbenfreesmachines

Wilt u weten welke machines wij gebruiken voor het verwijderen van een boom of boomstronk van uw terrein? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan professionele machines. Zo krijgt u een duidelijke impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.
StobbenFrezen
Stobben Frezen Machines
Boom laten verwijderen

Hoe kunnen we helpen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Voor een vrijblijvende prijsopgave: vul het contactformulier in of bel ons.